Elegante en veilige toegang tot uw eigendom

Poorten: meer dan gewoon de toegang tot uw eigendom

Wij begrijpen dat poorten niet alleen de ingang van uw eigendom markeren, maar ook een cruciale rol spelen op vlak van functionaliteit en beveiliging. Basix biedt een breed scala aan opties die niet alleen fraai ogen, maar ook zeer functioneel zijn. Van draai – of schuifpoorten tot tuindeur, afhankelijk van uw behoeften, hebben wij de perfecte oplossing.

De veelzijdigheid van onze poorten

We bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw levensstijl en behoeften. Ze versterken uw veiligheid, bieden privacy en voegen stijl toe aan uw woning. Kies uit diverse stijlen, zoals tuindeuren, draaipoorten, schuifpoorten en industriepoorten, volledig op maat naar uw wensen.

De poort tussen het binnen- en het buitenleven vindt u bij Basix. Kiest u voor de warme sfeer van hout of toch eerder de moderne look van aluminium?

Enkele draaipoorten bestaan uit één deurvleugel die opent en sluit. Ze zijn ideaal voor smalle opritten of ingangen. Deze poorten bieden een eenvoudige en toch elegante oplossing die goed werkt in situaties met beperkte ruimte.

Dubbele draaipoorten bestaan uit twee deurvleugels die in het midden scharnieren en naar buiten draaien, perfect voor bredere opritten en ingangen. Deze poorten voegen een indrukwekkende esthetiek toe en kunnen een groots en majestueus gevoel geven aan de ingang van uw eigendom.

Schuifpoorten bieden een slimme en stijlvolle oplossing voor eigendommen met een verfijnde uitstraling. Doordat schuifpoorten zijwaarts geopend worden, zijn ze ideaal voor opritten en ingangen met beperkte ruimte.

Onze industriële poorten bieden stevigheid en veiligheid voor commerciële en industriële omgevingen. Onze schuifpoorten blinken uit in efficiënt ruimtegebruik, terwijl onze draaipoorten dan weer net dat tikkeltje elegantie bieden.

Met of zonder automatisatie

Bij Basix Afsluitingen bieden we zowel automatische als handmatige poorten, elk met hun eigen voordelen. Kiest u voor het gemak en de moderne elegantie van een elektrische poort? Of geniet u meer van het gevoel van controle en ambacht van een poort zonder automatisatie? Wij staan alvast klaar om de perfecte oplossing voor uw behoeften te bieden.

Vind het laatste puzzelstukje tot uw ideale woning bij Basix.