Imponeer uw bezoekers 

met BASIX poorten

Imponeer uw bezoekers met BASIX poorten

Een poort is veel meer dan alleen een toegang tot uw eigendom; het is een weerspiegeling van uw imago en stijl. Bij BASIX begrijpen we dat uw poort niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet bijdragen aan de esthetiek van uw omgeving.

Onze poorten worden op maat gemaakt, kunnen voorzien worden van automatisatie en toegangscontrole waardoor ze niet alleen een beveiligingsbarrière bieden, maar ook uw eigendom verfraaien.

Met de nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid zorgen onze poorten voor gemoedsrust, wetende dat uw eigendom beschermd is.

BASIX biedt een breed scala aan opties die niet alleen fraai ogen, maar ook zeer functioneel zijn. Van draai – of schuifpoorten tot tuindeur, afhankelijk van uw behoeften, bouwen wij samen de perfecte oplossing.

Waarom anderen kiezen voor Basix poorten

 
  • Meer dan 5000 tevreden klanten
  • 10+ jaar ervaring
  • Maatwerk voor ieder budget
  • Geproduceerd op eigen bodem
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Vele afwerkingsmogelijkheden

Hout, staal of aluminium poorten?

Houten poorten op een stalen kader zorgen voor maximale stevigheid, terwijl lichte aluminium poorten dan weer roestvrij zijn met een eigentijds design. Al onze poorten zijn overigens afgewerkt met ovengebakken poederlak voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Met of zonder automatisatie?

Bij BASIX Afsluitingen bieden we zowel automatische als handmatige poorten, elk met hun eigen voordelen.

Kiest u voor het gemak en de moderne elegantie van een elektrische poort? Of geniet u meer van het gevoel van controle en ambacht van een poort zonder automatisatie? Wij staan alvast klaar om de perfecte oplossing voor uw behoeften te bieden.

Een brede waaier
aan mogelijkheden
voor uw poort

Dankzij onze eigen productieafdeling bieden wij u de flexibiliteit om te kiezen tussen standaard modellen of volledig op maat gemaakte oplossingen.

Elk project is uniek en vereist onze volledige toewijding, creativiteit en streven naar perfectie. 

In ons uitgebreid gamma van tuindeuren, draaipoorten, schuifpoorten en industriepoorten bieden wij u veiligheid, privacy en gebruiksgemak, die naadloos in uw omgeving past.

DRAAIPOORTEN

Industriële draaipoorten zijn ontworpen met een enkele deurvleugel, waardoor ze perfect zijn voor industriële toepassingen met beperkte ruimte. Ze bieden een robuuste oplossing die functionaliteit combineert met veiligheid, ideaal voor industriële omgevingen waar efficiëntie en bescherming van essentieel belang zijn.

Dubbele draaipoorten voor industriële doeleinden bestaan uit twee deurvleugels en bieden een brede doorgang voor grotere voertuigen en ladingen. Perfect voor industriële faciliteiten waar een vlotte doorstroming van materialen cruciaal is.

SCHUIFPOORTEN

Industriële schuifpoorten zijn dan weer een praktische keuze voor opritten en ruimtes met beperkte toegang. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor het afsluiten van industriële terreinen. Met een focus op efficiëntie zijn ze ideaal voor omgevingen waar een strakke controle over toegang vereist is.

DRAAI- EN TUINPOORTEN 

Residentiële draaipoorten bieden een verfijnde oplossing voor particuliere opritten en ingangen, waarbij privacy en exclusiviteit worden benadrukt. Met een enkele deurvleugel bieden ze een ingetogen en toch stijlvolle toegang tot het eigendom.

Dubbele draaipoorten voor residentiële doeleinden bieden een ruimere doorgang. Met twee deurvleugels stralen ze ook een bepaalde vorm van grandeur uit.

SCHUIFPOORTEN

Residentiële schuifpoorten bieden dan weer een elegante oplossing voor opritten en ingangen van woningen. Met een vloeiende schuifbeweging combineren ze functionaliteit met exclusiviteit. Deze poorten zijn ontworpen om een gevoel van luxe en privacy te creëren, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke residentiële woning.

ENKELE DRAAIPOORTEN & TUINPOORTEN

Enkele draaipoorten bestaan uit één enkele deurvleugel, wat perfect is voor smalle opritten of ingangen. Ze bieden een eenvoudige en toch elegante oplossing, ideaal voor omgevingen met beperkte ruimte.

DUBBELE DRAAIPOORTEN

Dubbele draaipoorten bestaan uit twee deurvleugels en bieden een ruimere doorgang. Ze combineren functionaliteit met een verfijnde uitstraling, perfect voor ruimere omgevingen.

SCHUIFPOORTEN

Schuifpoorten bieden een praktische oplossing voor zowel smalle opritten als ruimtes met beperkte toegang. Deze poorten combineren eenvoud met elegantie. De ideale oplossing wanneer ruimte kostbaar is.

Automatisatie voor
bestaande poorten

Wilt u meer gemak toevoegen aan uw huidige poort? Dan is poortautomatisatie de oplossing. Wij kunnen uw bestaande poort eenvoudig automatiseren, zodat u met slechts één druk op de knop toegang krijgt tot uw oprit.

Op zoek naar een stijlvolle oplossing
voor uw thuis?

Kies voor een
duurzame oplossing
voor uw terrein.

Praat met ons.
Bijlage toevoegen