Basix

Afsluitingen en poorten

Afsluitingen

Basix zorgt voor de perfect omheining rondom uw eigendom. We komen steeds ter plaatse om te bespreken welk type afsluiting het best past bij uw leefomgeving en die meest voldoet aan uw wensen en noden.

Poorten

Basix plaatst zowel poorten bij bedrijven als bij particulieren en dit in allerhande afmetingen en materialen. Automatisch of manueel. Iedere poort kan bij ons op maat gemaakt worden volgens uw wensen.

Hoe gaan we te werk?

1. Maatwerk

Bij ons kan u terecht voor standaard types en puur maatwerk. Ieder project is uniek en vraagt de nodige toewijding, creativiteit en perfectie.

2. Uitvoering

Wanneer u na een verkennend gesprek en ontwerp met vrijblijvend prijsvoorstel akkoord gaat met de voorwaarden, gaan we over tot uitvoering van uw project. Dit gebeurt door ons team van professionele, betrouwbare en opgeleide stielmannen.

3. Opvolging

Na ieder werk wordt door de zaakvoerders een opvolging uitgevoerd. Aangezien onze mensen één voor één pure stielmannen zijn, is dit eerder een klare zaak. Toch willen we er zijn voor de klant bij eventuele vragen of bemerkingen.

Vakmanschap en innovatie

2011 was het jaar waarin de fundering van Basix werd gelegd. Het begon met de focus op het verkopen en plaatsen van afsluitingen. Het duurde niet lang vooraleer het team begon te groeien en we onze diensten verder gingen uitbreiden.
Hierbij gaan we ons specialiseren in POORTEN & AFSLUITINGEN. Als professionele vakmensen doen we er alles aan om vakmanschap en innovatie tot één geheel te vormen en de klant tevreden te stellen.

Wij genieten momenteel van enkele dagen verlof

Vanaf 12 augustus staan wij weer vol energie voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Basix